dimarts, 17 d’abril del 2012

El Sabadell viatja a Savona per afrontar la seva primera final europea

El conjunt de Gabi Hernández disputa demà l'anada de la final de la LEN Euro Cup a Itàlia. El seu rival, el Rari Nantes Savona, és el vigent campió de la competició.

Després de derrotar a les semifinals al conjunt hongarès del Szolnok, el CN Sabadell intentarà aconseguir demà a partir de les 20.30 un bon resultat a l'anada de la final de la segona competició europea per clubs. Per aquest partit, Gabi Hernández té la baixa del boia hispano-cubà Iván Pérez, que ha retornat del pre-olímpic d'Edmonton amb problemes físics. El conjunt vallesà afronta la seva primera final europea de la història en una temporada on ja ha aconseguit la Copa del Rei i on és líder a la lliga, amb un punt d'avantatge respecte al segon classificat.

El seu rival demà, el Rari Nantes Savona, és el vigent campió de la LEN Euro Cup, i és tercer classificat a la lliga italiana. A les semifinals va eliminar al Possillipo de Nàpols de Marc Minguell i prèviament ja s'havia desfet del Panionios grec i del Honved de Budapest.

El partit de demà començarà a les 20.30 i serà arbitrat pel croat Albert Brala i el serbi Nenad Golijanin, mentre que el partit de tornada es disputarà a la piscina Carles Ibars de Sabadell el dijous 3 de maig.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada