dimecres, 14 de desembre del 2011

El Sabadell guanya al Medveščak (12-9) i es planta a semis de l'Euro Cup


El CN Sabadell, que va empatar a 13 a Zagreb, venç al conjunt croat i es classifica per unes semifinals europees cinc anys després.

El conjunt de Gabi Hernández ha hagut de remuntar una altra vegada un primer parcial advers (0-3 pels croats) per tal d'obtenir la classificació. Els sabadellencs han reaccionat a temps i, gràcies a dos gols de Marko Cuk, han arribat al final del primer període amb 2-4 en contra. El segon període ha estat pràcticament un monòleg local. El Sabadell, amb la grada plena de la piscina de Can Llong, ha clavat un parcial de 5-1 que ha capgirat el partit i semblava que començava a encarrilar l'eliminatòria.

Però els croats no s'han rendit i han tornat a empatar el partit al tercer període, primer amb el gol del capità croat Domagej Cule que posava el 8-8 i després amb el 9-9 amb el que s'arribava al final del tercer quart. En el darrer període, però, el Sabadell ha mantingut la porteria a zero i dos gols de Cuk (el màxim golejador amb cinc dianes) i un altre d'Echenique han deixat l'eliminatòria sentenciada.

D'altra banda, el Posillipo napolità, on juga el català Marc Minguell, també s'ha classificat per les semifinals després l'eliminar a l'Estrella Roja de Belgrad. Els os classificats són el RN Savona italià, que s'ha desfet del Panionios grec, i el Szolnoki hongarès, que ha eliminat al Sintez Kazan rus.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada