diumenge, 3 d’octubre del 2010

El Sabadell passa per damunt del Medi

El CN Sabadell ha pogut revalidar el títol de la Copa Catalunya de Divisió d’Honor femenina a l’imposar-se aquest matí amb claredat al CE Mediterrani (21-5) en la final jugada a Terrassa. El partit, amb molt poca història, ha quedat resolt en els primers minuts, quan el Sabadell s’ha avançat amb un 6-1 de parcial. Les coses no han anat millorant per les de Sants, que a la mitja part ja perdien per 13-2. El Sabadell ha afluixat una mica en el tercer quart i ha donat entrada a totes les jugadores, però en cap moment ha baixat la guàrdia, fins acabar golejant a l’actual campió de lliga, encara que només jugadora es mantingui a l’equip de totes les que van vèncer la lliga el maig passat. Cal destacar els 4 gols de Maica Garcia, els 3 primers consecutius des de la boia, o els 4 que també ha anotat Anni Espar.


CLUB NATACIÓ SABADELL (21): : Eli Gazulla, Mati Ortiz, Helena Lloret (1), Gabriela Szucs (1), Anni Espar (4), Jennifer Pareja (1), Clara Espar (3), Maica Garcia (4), Pilar Peña (3), Marta Recio (3), Olga Domènech, Judith Forca (1) i Laura Ester. E: Nani Guiu.
CLUB ESPORTIU MEDITERRANI (5): Cris Pérez, Laura Vicente (1), Yurema Sabio (1), Lidia Escoda, Sara Torres (1), Aroa Ardanuy, Alba Espinar, Elisabeth Hopkins, Raquel Cercadillo, Sonia Rebordosa, Paula Chillida, Anna Gual (1) i Jennifer Lorente. E: Pepe Alcázar.

Àrbitres: Ernest Iñesta i Joan Carles Colominas
Parcials: 6-1 / 7-1 / 2-0 / 6-3

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada