diumenge, 30 de gener del 2011

El líder guanya a mig gas i el Sant Andreu deixa escapar dos punts a l'últim sospir

La primera jornada de la segona volta a la Divisió d'Honor masculina ha acabat amb victòria dels 5 primers classificats, tots ells catalans. El líder, el CN Atlètic-Barceloneta, va jugar ahir a mig gas a casa davant el Real Canoe NC Isostar, a qui va guanyar per 13 gols a 9, amb 4 dianes de Xavi Vallès pels de casa i un gran partit de Borja Hernández per part visitant.

El segon classificat, el CN Terrassa, va guanyar per 9-15 a la piscina del CN Catalunya, gràcies a un gran tercer període on el parcial va ser de 0-6; mentre que el CN Barcelona, tercer classificat, va fer el mateix a la piscina del CE Mediterrani per 5-7. El quart classificat, el CN Sabadell ha golejat aquest migdia al Waterpolo Túria per 3-18 amb 4 gols de Marko Cuk i Marc Hernández. Per arrodonir el ple dels 5 primers, el CN Mataró Quadis va vèncer al sisè classificat, el Waterpolo Navarra, per 14-8.

L'altre equip català de la competició, el CN Sant Andreu, va empatar a 12 gols a casa davant el CN Martiánez en un partit on els canaris van empatar a falta de 14 segons per la botzina final.

DH Masculina - J12
CN Atlètic—Barceloneta 13 - 9 Real Canoe NC Isostar
CE Mediterrani 5 - 7 CN Barcelona
CN Mataró Quadis 14 - 8 CW Navarra
CN Catalunya 9 - 15 CN Terrassa
CN Sant Andreu 12 - 12 CN Martiánez
Waterpolo Túria 3 - 18 CN Sabadell

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (31 pts)
2.- CN Terrassa (30 pts)
3.- CN Barcelona (25 pts)
4.- CN Sabadell (22 pts)
5.- CN Mataró Quadis (21 pts)
6.- Waterpolo Navarra (19 pts)
7.- CN Sant Andreu (18 pts)
8.- Real Canoe NC Isostar (15 pts)
9.- CN Martiánez (11 pts)
10.- CE Mediterrani (10 pts)
11.- CN Catalunya (7 pts)
12.- Waterpolo Túria (0 pts)

Els tres primers guanyen sense problemes

Els tres primers classificats de la Divisió d'Honor femenina van guanyar ahir els seus partits sense excessius problemes. El líder, el CN Sabadell Astralpool va golejar a la piscina de l'AR Concepción per 2-22 en un partit molt plàcid. El segon classificat, el CN Mataró El Tot va guanyar a casa per 10-5 davant el Cablescom Saragossa amb 5 gols de Roser Tarragó i segueix l'estela del Sabadell Astralpool. En tercera posició el CN Sant Andreu tampoc va fallar: 1-18 davant el CN Montjuïc amb 5 gols d'Ona Meseguer.

Els altres dos equips catalans van perdre els seus partits. El CE Mediterrani rebia al CN La Latina Covibar i va perdre per 5-6 després d'empatar a 5 al final del partit. El CN Terrassa, per la seva part, va perdre a Sevilla contra el CW Dos Hermanas Emasesa per 8-6 en un partit que, com el Medi, també va arribar al tram final amb empat al marcador, en aquest cas a 6.

La jornada es va tancar amb la victòria del CN Moscardó per 10-16 davant el CN Alcorcón.

El proper cap de setmana s'atura la competició, i és que tindrà lloc a la piscina Josep Vallès del barri barceloní de Sants la Copa de la Reina, amb un duel estelar als quarts de final: Sabadell Astralpool contra Mataró El Tot.

DH Femenina - J14
CN Montjuïc 1 - 18 CN Sant Andreu
CN Alcorcón 10 - 16 CN Moscardó
CE Mediterrani 5 - 6 CN La Latina Covibar
CN Mataró El Tot 10 - 5 Cablescom EWZ
AR Concepción 2 - 22 CN Sabadell Astralpool
CW Dos Hermanas 8 - 6 CN Terrassa

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (42 pts)
2.- CN Mataró El Tot (36 pts)
3.- CN Sant Andreu (31 pts) *
4.- CN La Latina Covibar (28 pts)
5.- Cablescom EWZ (22 pts) *
6.- CW Dos Hermanas Emasesa (21 pts) *
7.- CE Mediterrani (19 pts) *
8.- CN Moscardó (16 pts) **
9.- CN Terrassa (13 pts)
10.- CN Alcorcón (6 pts)
11.- AR Concepción (6 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)

* - 1 partit menys
** - 2 partits menys

dimecres, 19 de gener del 2011

L'AESE és líder a l'acabar la primera volta de la Segona Femenina

El passat cap de setmana va finalitzar la primera volta al grup català de la Segona Divisó femenina. Els sis equips catalans ja s'han enfrontat tots contra tots una vegada i el líder a l'acabar aquesta primera volta és l'AESE, que ha vençut tots els seus partits (algun d'ells fent mans i mànigues, com l'ajustada victòria a Sallent per 7-8). Les de Jordi Gobern són l'equip més golejador amb 82 gols marcats i el menys golejat, amb 32 gols encaixats en 5 partits.

Qui també destaca al capdavant de la classificació és el CN L'Hospitalet. L'Hospi, amb 8 punts, està únicament a 2 punts de les líders, ja que l'únic partit que han perdut en aquesta primera volta va ser a la piscina de l'AESE. Ho van fer per un contundent 16-5 i esperen el 5 de febrer per guanyar l'AESE a la segona jornada de la segona volta.

Els altres dos equips que es classificaran pel play-off de finals de març sortiran del grup de tres equips que estan empatats a 4 punts en la classificació. CN Sallent, CN Badia i CN Olot són, per aquest ordre, terceres, quartes i cinquenes i totes han guanyat un partit i n'han perdut un altres en els enfrontaments directes. Aquest cap de setmana l'Olot guanyava a Sallent per 9-11, després d'haver perdut a casa contra el Badia a la segona jornada per 11-12. El partit entre el Sallent i el Badia va acabar amb 11-6 a favor de les del Bages.

La cua de la classificació l'ocupa el CN Molins de Rei, un equip molt jove que treballa dia a dia per arribar al nivell de la categoria.

Segona Divisió femenina - J5
Classificació

1.- AE Santa Eulàlia (10 pts)
2.- CN L'Hospitalet (8 pts)
3.- CN Sallent (4 pts)
4.- CN Badia (4 pts)
5.- CN Olot (4 pts)
6.- CN Molins de Rei (0 pts)

diumenge, 16 de gener del 2011

El Sabadell guanya al Mataró i es col·loca tercer

La desena jornada de la Divisió d'Honor masculina ha portat alguns canvis a la part alta de la classificació. El CN Sabadell s'ha enfilat a la tercera plaça gràcies a la seva victòria davant el CN Mataró Quadis per 12-10, fet que relega als mataronins a la quarta plaça que fins ara ocupava el CN Barcelona. Precisament és el conjunt cenebista un dels grans perjudicats de la jornada, ja que la seva inesperada derrota a casa davant el CN Sant Andreu (9-11) fa que els andreuencs se situin en cinquena plaça i el CNB sigui sisè, encara que amb un partit menys.

El líder de la competició, el CN Atlètic-Barceloneta, ha reafirmat la seva condició després de golejar per 28-1 al cuer de la classificació, el Waterpolo Túria. Els mariners no han tingut pietat del conjunt valencià, al qual ja guanyaven per 10-1 al finalitzar el primer període.

L'altre derbi català l'han protagonitzat al barri de Sants el CE Mediterrani i el CN Terrassa. Els egarencs s'han imposat per 6-14 i es mantenen en segona posició, a només un punt del líder. Per la seva banda, el CN Catalunya ha perdut en el seu desplaçament a Madrid per 13-11 davant el Real Canoe Isostar. La jornada s'ha tancat amb la victòria del Waterpolo Navarra per 14-12 davant el CN Martiànez, cosa que assegura plaça de Copa del Rei al conjunt navarrès.

DH Masculina - J10
CN Atlètic-Barceloneta 28 - 1 CW Túria
CE Mediterrani 6 - 14 CN Terrassa
CN Barcelona 9 - 11 CN Sant Andreu
Real Canoe NC Isostar 13 - 11 CN Catalunya
CN Sabadell 12 - 10 CN Mataró Quadis
Waterpolo Navarra 14 - 12 CN Martiánez

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (25 pts)
2.- CN Terrassa (24 pts)
3.- CN Sabadell (19 pts)
4.- CN Mataró Quadis (18 pts)
5.- CN Sant Andreu (17 pts)
6.- CN Barcelona (16 pts) *
7.- Waterpolo Navarra (16 pts)
8.- Real Canoe NC Isostar (12 pts)
9.- CN Martiánez (10 pts) *
10.- CE Mediterrani (7 pts)
11.- CN Catalunya (7 pts)
12.- CW Túria (0 pts)

* - 1 partit menys

El Mataró El Tot ja és segon

La Copa de Campiones ha fet que aquest cap de setmana es disputin únicament quatre partits de la Divisió d'Honor femenina. Un dels partits més esperats era el que enfrontava a Mataró a les terceres classificades, el CN Mataró El Tot, amb les segones, el CN Sant Andreu. Les mataronines es van imposar per un 9-3, després de que el Sant Andreu dominés per 0-2 a l'inici del partit. D'aquesta manera el Mataró El Tot li pren la segona posició al Sant Andreu i es queda a sis punts del líder.

Els altres dos equips catalans que han jugat aquest cap de setmana han vist com els seus partits acabaven en derrota. El cuer, el CN Montjuïc, va perdre a casa davant el CN La Latina Covibar per 3 a 13, mentre que el CN Terrassa va perdre a Saragossa davant el Cablescom per 13-9 després d'encaixar un 5-0 en el tercer parcial i fallar dos penals.

La jornada va deixar també la segona victòria consecutiva del CN Alcorcón (7-11 davant l'AR Concecpión) i, en partit avançat, la golejada del CN Sabadell Astralpool davant el CW Dos Hermanas Emasesa (2-32). El partit entre el CE Mediterrani i el CN Moscardó es disputarà el proper 6 de març.

DH Femenina - J12
CW Dos Hermanas Emasesa 2 - 32 CN Sabadell Astralpool
CN Mataró El Tot 9 - 3 CN Sant Andreu
CN Montjuïc 3 - 13 CN La Latina Covibar
AR Concepción 7 - 11 CN Alcorcón
Cablescom EWZ 13 - 9 CN Terrassa
CE Mediterrani - CN Moscardó (6 de març)

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (36 pts)
2.- CN Mataró El Tot (30 pts)
3.- CN Sant Andreu (28 pts)
4.- Cablescom EWZ (22 pts)
5.- CN La Latina Covibar (22 pts)
6.- CW Dos Hermanas Emasesa (18 pts)
7.- CE Mediterrani (16 pts) *
8.- CN Moscardó (13 pts) *
9.- CN Terrassa (13 pts)
10.- CN Alcorcón (6 pts)
11.- AR Concepción (6 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)

* - 1 partit menys

dissabte, 15 de gener del 2011

El Sabadell Astralpool es classifica primer de grup després de guanyar l'Orizzonte Catania

El CN Sabadell Astralpool ha guanyat aquesta tarda a Catania a un dels grans equips d'Europa en partit corresponent a la segona jornada de la fase preliminar de la Copa de Campiones. Les vallesanes s'han imposat per 14 gols a 13 davant l'Orizzonte Catania, equip que compta amb jugadores de gran qualitat, com Blanca Gil o Tania di Mario, i que ha guanyat 8 de les darreres 16 edicions de la màxima competició europea.

Tot i anar guanyant per 2 gols a mitjans del darrer període, el Sabadell Astralpool ha vist com el conjunt italià ha empatat el partit a 13 gols. Anni Espar, però, ha marcat en superioritat numèrica a falta de 40 segons i l'Orizzonte Catania ha fallat el seu darrer atac. El 14-13 permet al Sabadell Astralpool acabar com a primer de grup i s'enfrontarà a un segon de grup en la ronda de quarts de final.

CN SABADELL ASTRALPOOL (14): Laura Ester, Mati Ortiz (2), Helena Lloret (1), Gabriella Szucs (3), Anni Espar (2), Jennifer Pareja (3), Clara Espar, Maica García (2), Pilar Peña, Marta Recio, Olga Domenech (1), Judith Forca i Eli Gazulla. E: Nani Guiu.
GEYMONAT ORIZZONTE CATANIA (13): Giuseppina Ricciardi, Martina Miceli (3), Arianna Garibotti (1), Federica Radicchi, Tania Di Mario (3), Rosaria Aiello, Valeria Palmieri, Silvia Motta (2), Blanca Gil (4), Alessandra Musumeci, Flaminia Avola, Sofia Lombardo i Johanne Begin. E: P. Formiconi.
Àrbitres: Peter van der Loo (NED) i Eduard Vasenin (RUS)
Parcials: 3-3 / 5-5 / 2-2 / 4-3

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (6 pts)
2.- Geymonat Orizzonte Catania (0 pts) *
3.- SV Blau-Weiss Bochum 1896 eV (0 pts) *

* - 1 partit menys

Waterpolo 2.0

Seguint el fil conductor de l'entrada Waterpolo 2.0 del blog d'en Joan Lluís Albella, escric per primera vegada impressions personals. Després de més d'un any amb aquest blog en funcionament i penjant únicament cròniques de partits potser ja anava sent hora...

Cada dia són més els que, com en Joan o un servidor, ens llancem a l'aventura de posar-nos davant la pantalla. Alguns, com El Cuervo, són una important font per tal de conèixer resultats, vídeos, fotos i rareses d'aquest esport. D'altres, com el del mateix Joan o el de recent creació d'en Rubén Darío (el míster del Túria) són una tribuna des d'on diuen el que pensen i comenten la vida al voltant del waterpolo. Seguir-los i participar és una manera de veure el waterpolo d'una altra manera, d'aprendre (perquè de tot se n'aprèn en aquesta vida) i de fer més gran aquest esport.

Dia a dia vaig descobrint nous blogs. Els que tenen clubs com l'Horta, el Mataró o el Sant Feliu, totes les imatges que en Sergi Crespi penja de l'AESE, blogs de fora de Catalunya, com el del Waterpolo 98 02 o el de l'Askartza. Tots ells expliquen el dia a dia de cada club, els seus resultats, les cròniques dels partits i donen una imatge de club que a mi em sembla fantàstica. Menció a part mereix el que han engegat alguns àrbitres, amb informació diversa i que em sembla força interessant.

Tal i com ha fet en Joan en la seva entrada, jo també animo a tothom a obrir la seva finestra al Waterpolo 2.0. Als jugadors, als entrenadors, als grups de pares, als clubs, als aficionats, a tothom.

Potser ara que ja m'hi he llançat és l'hora d'anar intercalant les cròniques dels partits, que també podeu veure al digital lajornada.cat, amb altres cosetes...

Cara i creu per a les catalanes a la Copa de Campiones

La Copa de Campiones, la màxima competició europea del waterpolo femení, ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana amb la disputa de la fase preliminar. Dos són els equips catalans que participen en aquesta preliminar, repartida en tres grups de tres i un de quatre, on passen a la següent ronda els dos primers de cada grup.

El campió de lliga, el CE Mediterrani, s'ha desplaçat a Rússia per a jugar al grup B juntament amb el Kinef Kirishi rus i el Bayer Uerdingen alemany. Les de Sants han començat amb mal peu, ja que en l'enfrontament d'avui contra les alemanyes han perdut per 20-11. Després d'un primer parcial molt igualat (4-3) el conjunt alemany s'ha anat imposant, arribant a la mitja part amb 8-4 a favor. Res ha pogut fer el Medi, que ha vist com s'anava quedant enrere en el marcador fins el 20-11 final.

L'altre equip català que juga la Copa de Campiones és el CN Sabadell Astralpool. Les vallesanes són a la localitat italiana de Catania i avui també han jugat contra un conjunt alemany, el Blau-Weiss Bochum 1896, on juga la catalana Carla Camps. En aquest cas, però, el resultat ha estat favorable al Sabadell Astralpool, que ha guanyat per 7 gols a 12, amb 3 gols de Mati Ortiz.

Demà el Sabadell Astralpool juga contra el conjunt italià del Geymonat Orizzonte Catania, Un empat ja seria suficient per les vallesanes per tal de passar a la següent ronda. El Medi, per la seva part, no juga fins diumenge.  Ho faran contra el conjunt més poderós del seu grup, el Kinef Kirishi rus i necessiten la victòria per tal de passar la fase.

Copa de Campiones - Fase preliminar
J1 - Classificacions


GRUP A (Catania)
1.- CN Sabadell Astralpool (3 pts)
2.- Geymonat Orizzonte Catania (0 pts) *
3.- SV Blau-Weiss Bochum 1896 eV (0 pts)

GRUP B (Kirishi)
1.- Schwimmverein Bayer Uerdingen 08 ev (3 pts)
2.- Kinef Surgutneftegas Kirishi (0 pts) *
3.- CE Mediterrani

GRUP C (Niça)
1.- Olympiacos SC (3 pts)
2.- ASC Shturm 2002 (0 pts) *
3.- Olympique Nice Natation (0 pts)

GRUP D (Florència)

1.- Vouliagmeni NC (3 pts)
2.- Fiorentina WP (3 pts)
3.- ASPTT Nancy (0 pts)
4.- Polar Bears Ede (0 pts)

* - 1 partit menys

diumenge, 9 de gener del 2011

El Mataró Quadis guanya al líder i el Catalunya vol oxigen

La novena jornada de la Divisió d'Honor masculina, que s'està disputant entre ahir dissabte i dimecres que ve, està portant un reguitzell de resultats que apretaran encara més la classificació general. Per la part baixa el CN Catalunya ha guanyat aquest migdia a Castelló davant el Waterpolo Túria per 6-11 i es col·loca amb 7 punts empatat amb el CE Mediterrani i a tan sols 2 del Real Canoe Isostar. Precisament el conjunt madrileny ha protagonitzat un dels resultats sorpresa de la jornada i és que ha aconseguit vèncer a casa al Waterpolo Navarra per 14-10 gràcies a uns dos grans primers quarts.

Per la part alta, el líder, el CN Terrassa, ha perdut a la piscina del CN Mataró Quadis per 7-5 després de començar el darrer parcial amb un empat a 5 al marcador. Els egarencs poden perdre la condició de líders si el CN Atlètic-Barceloneta guanya dimarts al Medi. Per la seva banda, el Mataró Quadis escala a la tercera posició, encara que una victòria del CN Barcelona a Canàries dimecres els podria retornar a la quarta plaça.

L'altre partit que s'ha disputat aquest cap de setmana l'han empatat a 10 el CN Sant Andreu i el CN Sabadell.

DH Masculina - J9
Dissabte 8 de gener

CN Mataró Quadis 7 - 5 CN Terrassa
Real Canoe NC Isostar 14 - 10 Waterpolo Navarra
CN Sant Andreu 10 - 10 CN Sabadell

Diumenge 9 de gener
CD Waterpolo Túria 6 - 11 CN Catalunya

Dimarts 11 de gener
20.45: CE Mediterrani - CN Atlètic-Barceloneta

Dimecres 12 de gener

21.00: CN Martiánez - CN Barcelona

Classificació

1.- CN Terrassa (21 pts)
2.- CN Atlètic-Barceloneta (19 pts) *
3.- CN Mataró Quadis (18 pts)
4.- CN Barcelona (16 pts) *
5.- CN Sabadell (16 pts)
6.- CN Sant Andreu (14 pts)
7.- Waterpolo Navarra (13 pts)
8.- CN Martiánez (10 pts) *
9.- Real Canoe NC Isostar (9 pts)
10.- CE Mediterrani (7 pts) *
11.- CN Catalunya (7 pts)
12.- CD Waterpolo Túria (0 pts)

* - 1 partit menys

El Terrassa es queda sense Copa de la Reina

L'onzena jornada de la Divisió d'Honor femenina ha determinat els 8 equips que disputaran la Copa de la Reina a principis de febrer. La darrera plaça que quedava se la disputaven el CN Terrassa i el CN Moscardó. Egarenques i madrilenyes es trobaven empatades a dotze punts i s'enfrontaven a Terrassa, tot i que el Moscardó era en vuitena posició a causa del goal-average general. El partit ha estat dominat en tot moment pel Moscardó, encara que el Terrassa ha pogut empatar a 12 a la recta final del partit. L'empat, però, ha estat insuficient i ha donat el bitllet de Copa a les madrilenyes.

Un altre enfrontament entre catalanes i madrilenyes s'ha viscut a la Zona Esportiva del CN Montjuïc, on els dos únics equips que encara tenien el caseller de punts a zero s'enfrontaven. El CN Alcorcón ha estat el clar vencedor d'aquest duel de cuers, al guanyar per 3-9 i no encaixar cap gol fins al darrer període. I el tercer i darrer partit entre catalanes i madrilenyes s'ha disputat a Madrid, on el CE Mediterrani ha guanyat per 7-11 a l'AR Concepción.
Qui ha punxat en aquesta jornada és el segon classificat. El CN Sant Andreu es desplaçava a Saragossa per enfrontar-se al Cablescom, on ha empatat a 9 després de començar el darrer període un gol avall. Tot i això, les andreuenques mantenen la segona posició.

La jornada s'ha tancat amb la victòria del CN La Latina Covibar a la piscina del CW Dos Hermanas Emasesa per 8-11. Abans de Nadal, a més, es va jugar el partit entre el CN Sabadell Astralpool i el CN Mataró El Tot, on les vallesanes van guanyar per 14 gols a 7.

DH Femenina - J11

CN Montjuïc 3 - 9 CN Alcorcón
AR Concepción 7 - 11 CE Mediterrani
CN Terrassa 12 - 12 CN Moscardó
CW Dos Hermanas Emasesa 8 - 11 CN La Latina Covibar
Cablescom EWZ 9 - 9 CN Sant Andreu
CN Sabadell Astralpool 14 - 7 CN Mataró El Tot

Classificació
1.- CN Sabadell Astralpool (36 pts) *
2.- CN Sant Andreu (28 pts)
3.- CN Mataró El Tot (27 pts)
4.- Cablescom EWZ (19 pts)
5.- CN La Latina Covibar (19 pts)
6.- CW Dos Hermanas Emasesa (18 pts) *
7.- CE Mediterrani (16 pts)
8.- CN Moscardó (13 pts)
9.- CN Terrassa (13 pts)
10.- AR Concepción (6 pts)
11.- CN Alcorcón (3 pts)
12.- CN Montjuïc (0 pts)

* - 1 partit més

dissabte, 8 de gener del 2011

Vendaval croat a la Barceloneta

La doble jornada d'Eurolliga no ha tingut bons resultats per als dos equips catalans, que avui s'enfrontaven a equips croats a la piscina de Sant Sebastià. El CN Barcelona ha perdut davant el Mladost Zagreb per 5 a 11, mentre que el CN Atlètic-Barceloneta s'ha vist superat clarament pel Jug Croatia Osiguranje (11-18).

El CNB, que tot i la derrota segueix tercer del grup C ha vist com el Mladost, clar favorit en el partit d'avui ha dominat ha dominat el marcador des del primer minut. Igor Hinić ha marcat als 7.02 en aprofitar la primera superioritat del partit i poc després Antonio Petkovic ha marcat el 0-2. El conjunt cenebista ha donat la cara en tot moment, encara que la superioritat del Mladost, amb Udovicic al capdavant i Pavić sota pals, ha impedit que el CNB pogués remuntar. El resultat al descans (3-7) ja feia preveure que els punts volarien cap a Croàcia i la segona part ha seguit la tònica de la primera: el CNB volia, però no podia, i Pavić ho aturava tot mentre Udovicic guiava l'atac (un total de 3 gols del serbi a més d'algunes assistències magistrals, com la del darrer gol del partit). Per part del CNB, Mallarach no ha tingut la brillantor que acostuma a tenir a les grans cites i marcat únicament un gol. Iván Pérez i Tomas Bruder, amb dos gols cadascun, han estat els altres golejadors cenebistes.

CN BARCELONA (5): Iñaki Aguilar, Jose Ramon Díaz, Gerard Reixach, Jose Javier Bustos, Rob Maitland, Balazs Sziranyi, Joel Esteller, Jose Rodríguez, Iván Pérez (2), Pere Estrany, Blai Mallarach (1), Tomas Bruder (2) i Dani Sullà. E: Toni Esteller.
HAVK MLADOST ZAGREB (11): Josip Pavić, Ante Vukicevic, Ivan Peric (1), Boris Letica (1), Antonio Petkovic (1), Duje Živković, Vanja Udovicic (3), Hrvoje Brlecic (1), Frano Karač, Petar Muslim (1), Igor Hinić (1), Ivan Buljubašić (1) i Luka Lončar (1). E: Emil Nikolic
Àrbitres: Gyorgy Kun (HUN) i Gideon Reemnet (NED)
Parcials: 1-4 / 2-3 / 1-2 / 1-2

El segon partit que es disputava avui a la piscina de Sant Sebastià ha tingut també color croat. Encara que l'Atlètic-Barceloneta s'ha avançat mitjançant Aleksandar Ciric, el Jug ha imposat ben aviat la seva llei. Amb un joc basat en aprofitar al màxim cada jugada, especialment les de superioritat numèrica, el conjunt de Dubrovnik ha marcat cinc gols consecutius en cinc minuts, capgirant el marcador i deixant-lo amb 1-5 quan quedaven pocs segons pel final del primer període. Marc Roca, però, ha anotat el segon gol del seu equip quan faltaven 9 segons per la primera botzina. El segon període ha estat d'allò més vibrant. Un total d'onze gols, sis pels mariners i cinc pels croats, ha deixat l'Atlètic-Barcelona dos avall a la mitja part (8-10). La distància s'ha retallat a un sol gol quan Fran Fernández ha marcat un penal que suposava la tercera exclusió de Nikša Drobac i on el Jug ha vist com havia de ser Nikša Dobud qui es ficava sota pals, ja que Mirko Nižić era exclòs per no situar-se correctament sota els pals després de diversos avisos arbitrals. Aquest 9-10, que semblava que seria un punt d'inflexió en el partit a partir del qual els de Santi Fernández reaccionarien i donarien la volta al marcador, ha estat un toc d'atenció pels croats. Elvis Fatovic ha retocat un parell de coses a les línies del Jug i els croats han acabat el tercer període quatre gols amunts (10-14). Entremig, David Martin se n'anava a la dutxa abans d'hora per protestar i Sandro Sukno seguia el mateix camí que el capità mariner. El darrer període no ha tingut massa història, ja que els croats seguien fent bé la seva feina i els mariners estaven més pendents de protestar decisions arbitrals que no pas de jugar a waterpolo. El darrer parcial de 1-4 ha deixat el definitiu 11-18 al marcador i feia més líder al Jug.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (11): Dani L. Pinedo, Josip Vrlic, David Martín, Aleksandar Ciric (2), Albert Español (1), Marc Minguell (2), Blagoje Ivovic, Adrià Delgado (1), Xavi Vallès (2), Fran Fernández (1), Marc Roca (2), Rubén de Lera i Albert Fandos. E: Santi Fernández
JUG CROATIA OSIGURANJE DUBROVNIK (18): Mirko Nižić, Tihomil Vranješ, Nikola Sutić (3), Sandro Sukno (3), Maro Joković (3), Lukas Seman, Pavo Marković (4), Andro Bušlje (1), Ivan Sukno (1), Nikša Dobud (3), Nikša Drobac, Marko Macan i Marko Ivanković. E: Elvis Fatovic
Àrbitres: Axel Bender (GER) i Michalis Kouretas (GRE)
Parcials: 2-5 / 6-5 / 2-4 / 1-4

GRUP C

CN Barcelona 5 - 11 HAVK Mladost Zagreb
Partizan Raiffeisen Belgrad - Olympiacos SC (demà a les 20.00)

Classificació

1.- HAVK Mladost Zagreb (12 pts)
2.- Partizan Raiffeisen Belgrad (4 pts) *
3.- CN Barcelona (4 pts)
4.- Olympiacos SC (0 pts) *

GRUP D
CN Atlètic-Barceloneta 11 - 18 Jug Croatia Osiguranje Dubrovnik
Primorje Erste Banka Rijeka 7 - 4 ZF Eger

Classificació

1.- Jug Croatia Osiguranje Dubrovnik (12 pts)
2.- Primorje Erste Banka Rijeka (9 pts)
3.- CN Atlètic-Barceloneta (3 pts)
4.- ZF Eger (0 pts)

divendres, 7 de gener del 2011

El Terrassa s'endú el TEWAM

El CN Terrassa es va proclamar dimecres campió del III Torneo Europeo de Waterpolo Alevín Mixto que es va disputar a Marbella. Els egarencs, que no van perdre cap partit en tota la competició, es van imposar per 6-2 a la final davant el CN Caballa. Els altres equips catalans, per la seva part, també van realitzar un bon paper en aquesta competició. El CN Montjuïc va revalidar la tercera plaça de la temporada passada, en vèncer al CW Sevilla Emasesa per 2-8 en el partit pel tercer lloc. El CN Olot, que venia de ser subcampió en la darrera edició, va finalitzar el torneig en vuitena plaça, en perdre ahir per 18 a 4 davant el CN Jerez DKV.

Els trofeus individuals van ser, també, per a jugadors del CN Terrassa. El màxim golejador va ser Oriol Rodríguez i els porters menys golejats van ser Marta Pino i Arnau Fernàndez.
Des de Waterpolo en català volem felicitar a tots els integrants del CN Terrassa per aquesta victòria, així com al CN Montjuïc i al CN Olot per la bona feina feta en aquest torneig!!

Els resultats i la classificació final han estat els següents:

11è i 12è lloc: CW Marbella 11 - 1 CW Jerez
9è i 10è lloc: WP Internacional B 23 - 0 CW Marbella B
7è i 8è lloc: CN Jerez DKV 18 - 4 CN Olot
5è i 6è lloc: WP Internacional 6 - 7 Real Canoe NC
3r i 4t lloc: CW Sevilla Emasesa 2 - 8 CN Montjuïc
FINAL: CN Terrassa 6 - 2 CN Caballa

Classificació final
1.- CN Terrassa
2.- CN Caballa
3.- CN Montjuïc
4.- CW Sevilla Emasesa
5.- Real Canoe NC
6.- WP Internacional
7.- CN Jerez DKV
8.- CN Olot
9.- WP Internacional B
10.- CW Marbella B
11.- CW Marbella
12.- CW Jerez

Màxim golejador: Oriol Rodríguez (CN Terrassa)
Porters menys golejats: Marta Pino (CN Terrassa) i Arnau Fernàndez (CN Terrassa)

Campions
2010: CN Terrassa
2009: RN Sori
2008: CN Alcorcón

dimecres, 5 de gener del 2011

Terrassa i Caballa, a la final del TEWAM. Montjuïc optarà a la tercera plaça i l'Olot pot ser setè

El CN Terrassa segueix imparable en el III Torneo Europeo de Waterpolo Alevín Mixto de Marbella i ja s'ha classificat per a la final. Ahir, els egarencs van eliminar per 4-21 al CW Sevilla Emasesa i es jugaran el títol amb el CN Caballa, que va eliminar al CN Montjuïc als penals després d'empatar a 5. Per la seva banda, el CN Olot lluitarà pel setè lloc, ja que ahir va perdre davant el Real Canoe NC per un contundent 18-1. Per tal d'assolit aquesta setena plaça, els de la Garrotxa hauran de vèncer al CN Jerez DKV.

Els resultats de la jornada d'ahir i els emparellaments d'avui són els següents:

Posicions 9 a 12
CW Marbella 5 -  6 WP Internacional B
CW Marbella B 7 - 4 CW Jerez

Posicions 5 a 8
CN Jerez DKV 9 - 10 WP Internacional
Real Canoe NC 18 - 1 CN Olot

Posicions 1 a 4
CW Sevilla Emasesa 4 - 21 CN Terrassa
CN Caballa 5 - 5 CN Montjuïc
 
11è i 12è lloc: CW Marbella - CW Jerez
9è i 10è lloc: WP Internacional B - CW Marbella B
7è i 8è lloc: CN Jerez DKV - CN Olot
5è i 6è lloc: WP Internacional - Real Canoe NC
3r i 4t lloc: CW Sevilla Emasesa - CN Montjuïc
FINAL: CN Terrassa - CN Caballa

dimarts, 4 de gener del 2011

El CNB s'imposa per la mínima al Martorell i s'endú el I Torneig de Reis Turbo

El CN Barcelona ha vençut per 7-8 al CN Martorell en la final de la primera edició del Torneig de Reis Turbo de categoria benjamí que s'ha disputat aquests dies a Molins de Rei. Els benjamins cenebistes han vençut tots els partits del seu grup, davant el CN Rubí, el CW Figueres i l'AESE, i en quarts de final s'han desfet del CN Terrassa per 8-5. Al seu rival en les semifinals, el CN Sant Andreu, l'ha vençut per 5-1. Per la seva banda, el CN Martorell va vèncer a Terrassa i Montjuïc el la fase de grups d'ahir i aquest matí s'ha desfet del CN Rubí (10-5) en quarts de final i del CN Atlètic-Barceloneta en les semifinals (11-9). En el partit pel tercer i quart lloc, el Sant Andreu ha guanyat per 4-6 a l'Atlètic-Barceloneta.

L'enhorabona a tots els jugadors, pares i entrenadors per aquest gran torneig, que esperem que es repeteixi ben aviat!!!

I TORNEIG DE REIS TURBO
Molins de Rei - 3 i 4 de gener de 2011
Quarts de final
CN Martorell 10 - 5 CN Rubí
CN Sabadell 5 - 9 CN Atlètic-Barceloneta
CN Barcelona 8 - 5 CN Terrassa
CN Sant Andreu 9 - 1 CE Mediterrani

Semifinals
CN Martorell 11 - 9 CN Atlètic-Barceloneta
CN Barcelona 5 - 1 CN Sant Andreu

Tercer i quart lloc
CN Atlètic-Barceloneta 4 - 6 CN Sant Andreu

Final
CN Martorell 7 - 8 CN Barcelona

Equips eliminats en la fase de grups d'ahir
CN Montjuïc, CW Figueres, AE Santa Eulàlia, CN Sant Feliu, CN Rubí B, CN Molins de Rei, Anglès/Banyoles/GEiEG

dilluns, 3 de gener del 2011

Resultats I Torneig de Reis Turbo

El waterpolo benjamí català té una cita a Molins de Rei aquests dies. Avui s'ha disputat la fase de grups del I Torneig de Reis Turbo, amb la participació de 15 equips d'arreu de Catalunya. Els equips estaven dividits en 3 grups de 4 i un de 3 i els 2 primers de cada grup han passat a quarts de final. Els partits de quarts, semis i la gran final es disputaran demà a partir de les 9 del matí.

Les classificacions dels grups han quedat de la següent manera (els resultats els podreu veure clicant damunt de cada grup):

1.- CN Martorell (4 pts)
2.- CN Terrassa (2 pts)
3.- CN Montjuïc (0 pts)

GRUP B
1.- CN Barcelona (6 pts)
2.- CN Rubí (4 pts)
3.- CW Figueres (2 pts)
4.- AE Santa Eulàlia (0 pts)

1.- CN Sabadell (6 pts)
2.- CE Mediterrani (4 pts)
3.- CN Sant Feliu (2 pts)
4.- CN Rubí B (0 pts)

1.- CN Sant Andreu (6 pts)
2.- CN Atlètic-Barceloneta (4 pts)
3.- CN Molins de Rei (2 pts)
4.- Anglès/Banyoles/GEiEG (0 pts)

Els enfrontaments de quarts de final, per tant, han quedat de la següent manera:
9.00: CN Martorell - CN Rubí
9.00: CN Sabadell - CN Atlètic-Barceloneta
9.45: CN Barcelona - CN Terrassa
9.45: CN Sant Andreu - CE Mediterrani

Terrassa i Montjuïc lluitaran per les medalles a Marbella. L'Olot aspira a la cinquena plaça

La segona fase del III Torneo Europeo de Waterpolo Alevín Mixto que es disputa aquests dies a la piscina Antonio Serrano Lima de Marbella s'ha disputat aquest matí. Tal i com va passar ahir, el CN Terrassa i el CN Montjuïc s'han imposat en tots dos partits, mentre que el CN Olot n'ha guanyat un i n'ha perdut un altre. Si ahir els garrotxins perdien contra el Terrassa, avui ha estat el Montju qui se'ls ha endut la victòria. D'aquesta manera, vallesans i barcelonins disputaran demà al matí les semifinals i, si tots dos equips guanyen, tindrem final catalana dimecres. Per la seva part, l'Olot aspira a quedar en cinquena posició.

Els resultats d'aquest matí han estat els següents:

GRUP E
CW Sevilla Emasesa 9 - 6 CW Marbella
CN Jerez DKV 4 - 6 CW Sevilla Emasesa
CW Marbella 2 - 15 CN Jerez DKV

Classificació
1.- CW Sevilla Emasesa (6 pts)
2.- CN Jerez DKV (3 pts)
3.- CW Marbella (0 pts)


GRUP F
Real Canoe NC 23 - 1 CW Marbella B
CN Caballa 2 - 1 Real Canoe NC
CW Marbella B 0 - 16 CN Caballa

Classificació
1.- CN Caballa (6 pts)
2.- Real Canoe NC (3 pts)
3.- CW Marbella B (0 pts)


GRUP G
CN Terrassa 23 - 0 WP Internacional B
WP Internacional 1 - 12 CN Terrassa
WP Internacional B 3 - 10 WP Internacional

Classificació
1.- CN Terrassa (6 pts)
2.- WP Internacional (3 pts)
3.- WP Internacional B (0 pts)


GRUP H
CN Montjuïc 16 - 1 CW Jerez
CN Olot 1 - 13 CN Montjuïc
CW Jerez 1 - 9 CN Olot

Classificació
1.- CN Montjuïc (6 pts)
2.- CN Olot (3 pts)
3.- CW Jerez (0 pts)

Els enfrontaments de semifinals queden de la següent manera

Posicions 9 a 12
CW Marbella - WP Internacional B
CW Marbella B - CW Jerez

Posicions 5 a 8
CN Jerez DKV - WP Internacional
Real Canoe NC - CN Olot

Posicions 1 a 4
CW Sevilla Emasesa - CN Terrassa
CN Caballa - CN Montjuïc

diumenge, 2 de gener del 2011

Arrenca la tercera edició del TEWAM

Aquesta tarda s'han celebrat les dues primeres jornades del III Torneo Europeo de Waterpolo Alevín Mixto de Marbella amb la presència de tres equips catalans: el vigent subcampió, CN Olot; el tercer classificat de l'any passat, CN Montjuïc; i un debutant a la competició, CN Terrassa. El sorteig, celebrat aquest migdia, ha determinat els 4 grups inicials, que viuran diversos encreuaments (s'ha de reconèixer que són difícils d'explicar) per als partits de demà.

El resultat del sorteig ha deixat els següents encreuaments:

GRUP A
CW Sevilla Emasesa
CN Caballa
WP Internacional B

GRUP B
Real Canoe NC
CN Jerez DKV
CW Jerez

GRUP C
CN Terrassa
CN Olot
CW Marbella

GRUP D
CN Montjuïc
WP Internacional
CW Marbella B

Cal destacar que tant Terrassa com Montjuïc han vençut tots dos partits d'aquesta tarda i partiran demà com a caps de sèrie. L'Olot, per la seva part, ha perdut contra el Terrassa i ha vençut al Marbella. Els resultats i classificacions han estat els següents

GRUP A
WP Internacional B 2 - 9 CN Caballa
CW Sevilla Emasesa 11 - 2 WP Internacional B
CN Caballa 5 - 6 CW Sevilla Emasesa

Classificació
1.- CW Sevilla Emasesa (6 pts)
2.- CN Caballa (3 pts)
3.- WP Internacional B (0 pts)


GRUP B
CN Jerez DKV 3 - 8 Real Canoe NC
CW Jerez 0 - 17 CN Jerez DKV
Real Canoe NC 15 - 1 CW Jerez 1

Classificació
1.- Real Canoe NC (6 pts)
2.- CN Jerez DKV (3 pts)
3.- CW Jerez (0 pts)


GRUP C
CN Olot 0 - 20 CN Terrassa
CW Marbella 5 - 6 CN Olot
CN Terrassa 16 - 0 CW Marbella

Classificació
1.- CN Terrassa (6 pts)
2.- CN Olot (3 pts)
3.- CW Marbella (0 pts)


GRUP D
WP Internacional 4 - 9 CN Montjuïc
CW Marbella B 2 - 21 WP Internacional
CN Montjuïc 28 - 0 CW Marbella B

Classificació
1.- CN Montjuïc (6 pts)
2.- WP Internacional (3 pts)
3.- CW Marbella B (0 pts)

Els grups de demà queden de la següent manera:
GRUP E: CW Sevilla Emasesa, CN Jerez DKV i CW Marbella
GRUP F: Real Canoe NC, CN Caballa, CW Marbella B
GRUP G: CN Terrassa, WP Internacional i WP Internacional B
GRUP H: CN Montjuïc, CN Olot i CW Jerez