divendres, 30 d’abril del 2010

Primera jornada del Torneig Infantil i Aleví de l'Hospitalet

Ja s'han disputat els primers partits del 2n Torneig Infantil i Aleví de l'Hospitalet, que s'allargarà fins diumenge al migdia a la piscina de l'AE Santa Eulàlia. Els resultats i classificacions d'aquesta tarda han estat els següents:

INFANTIL

AE Santa Eulàlia: 1 (R.Doménech)
CN L'Hospitalet: 5 (N.Aisa, E.Carrera 2, F.Ares 2)

CN Sant Feliu: 1 (K.Starstau)
CE Mediterrani: 9 (C.Nogueras, A.Rodríguez, O.Dalmau, J.Diaz 3, V.Martín 3)

CN Martorell: 11 (A.Cristóbal, D.Romartínez 5, L.Oviedo, X.Carrillo 2, P.Arqué 2)
CN L'Hospitalet: 3 (F.Ares 2, V.Bernabéu)

CE Mediterrani: 10 (C.Nogueras, A.Gual, S.Argente, A.Rosell, O.Dalmau 2, J.Díaz, V.Martín 3)
CN Martorell: 1 (X.Carrillo)

AE Santa Eulàlia: 2 (C.López 2)
CN Sant Feliu: 5 (K.Starstau 3, P.Muñoz, D.Torrecilla)

Classificació
1.- CE Mediterrani (4 pts, +17)
2.- CN Martorell (2 pts, -1)
3.- CN L'Hospitalet (2 pts, -4)
4.- CN Sant Feliu (2 pts, -5)
5.- CD Waterpolo Túria (0 pts, 0)
5.- CN Elx (0 pts, 0)
7.- AE Santa Eulàlia (0 pts, -7)


ALEVÍ

AE Santa Eulàlia: 6 (P.Crespi 4, X.Méndez)
CN L'Hospitalet: 1 (M.Hermida)

CN Sant Feliu: 4 (I.Moreno, N.Contreras 3)
CE Mediterrani: 2 (A.Vilalta 2)

Classificació
1.- AE Santa Eulàlia (2 pts, +5)
2.- CN Sant Feliu (2 pts, +2)
3.- CE Mediterrani (0 pts, -2)
4.- CN L'Hospitalet (0 pts, -5)

Torneig Aleví i Infantil de l'Hospitalet: 32 partits aquest cap de setmana!

Aquesta tarda comença a les instal·lacions de l'AE Santa Eulàlia la segona edició del Torneig Aleví i Infantil de l'Hospitalet. El torneig, que s'allargarà fins diumenge al migdia, comptarà amb la presència de 4 clubs en categoria aleví: l'AE Santa Eulàlia, el CE Mediterrani, el CN Sant Feliu i el campió de l'any passat, el CN L'Hospitalet. En categoria infantil, set seran els clubs participants: l'AE Santa Eulàlia, el CN L'Hospitalet, el CE Mediterrani, el CN Martorell, el campió de l'any passat CN Sant Feliu i dos equips de fora de Catalunya: el CD Waterpolo Túria (finalista l'any passat) i el CN Elx. En total, 32 partits que faran d'aquest cap de setmana un dels més waterpolístics de l'any.

Els partits es disputaran en dues parts de 10 minuts de joc corregut sense aturar el rellotge en una lligueta de tots contra tots sense empat en els partits. En cas d'empat es llançarà una tanda de 5 penals que es resoldrà en mort sobtada si persisteix l'empat. El vencedor del partit sumarà 2 punts en una classificació que determinarà el quadre la final

Els partits d'aquesta tarda seran els següents:
17.30 - AE Santa Eulàlia vs CN L'Hospitalet
18.10 - AE Santa Eulàlia vs CN L'Hospitalet (aleví)
18.50 - CN Sant Feliu vs CE Mediterrani
19.30 - CN Martorell vs CN L'Hospitalet
20.10 - CN Sant Feliu vs CE Mediterrani (aleví)
20.50 - CE Mediterrani vs CN Martorell
21.30 - AE Santa Eulàlia vs CN Sant Feliu

Tot el torneig el seguirem des del blog i, a més, trobareu tota la informació referent al torneig al blog de l'AE Santa Eulàlia

dijous, 29 d’abril del 2010

El Medi s'avança en la final de la lliga

El CE Mediterrani s'ha avançat en la fnal de la lliga femenina, trencant d'aquesta manera un seguit de 27 partits sense conèixer la derrota que mantenia el CN Sabadell Astralpool. Les jugadores de Pepe Alcázar han anat tota l'estona per davant en el marcador, gaudint d'una màxima avantatge de 6-2 a finals del tercer període. Les vallesanes, però, han anat reduint distàncies fins al 8-7 final. El segon partit d'aquesta final es jugarà dissabte 1 de maig a les 12.45 a la piscina de Can Llong a Sabadell.

CLUB ESPORTIU MEDITERRANI (8): Laura Ester, Antonia Solanaki (1), Cristina Pardo, -, -, Jennifer Pareja (2), Gemma Casasayas,Anna Pardo (2), Marian Diaz (1), Ona Meseguer (2), Crisara Abrams i Desirée Fajardo. E: Pepe Alcázar.

CLUB NATACIÓ SABADELL ASTRALPOOL (7): Eli Gazulla, Mati Ortiz (1), Helena Lloret, Noeki Klein, Laura Vizcaíno, Tanya Gandy (3), -, Maica García, Marjoleijn Binnekade, Marta Recio (1), Olga Doménech (2), Cristina Pérez i Anni Espar. E: Nani Guiu.

Àrbitres: Xevi Buch i J.J. Aymerich
Parcials: 2-0 / 2-2 / 2-1 / 2-4

dissabte, 17 d’abril del 2010

Autònoma - Hospi, final del Campionat d'Espanya de Segona Divisió Femenina

La Universitat Autònoma i el CN L'Hospitalet disputaran demà la final del Campionat d'Espanya de Segona Divisió Femenina a la zona Catalunya, després d'haver guanyat a les semifinals al CN Sallent i a l'AE Santa Eulàlia respectivament.

La tarda de waterpolo ha començat a les 19.30 amb la primera semifinal, entre la Universitat Autònoma i el CN Sallent. Les universitàries no han tingut cap problema per desfer-se de les bagenques per un còmode 18 a 8. Les sallentines tan sols han pogut aguantar físicament fins a la mitja part, on han arribat amb un 7-4 desfavorable tot i avançar-se al marcador (0-1, gol de Fuentes als 13 segons de partit) i empatar a 2 a poc més d'un minut per acabar el primer període. A partir d'aquí, la UAB ha anat marcant gols i distanciant-se en el marcador, amb una renda màxima d'11 gols (18-7, 2.02 pel final del partit). El partit, molt travat i lent en general, ha deixat detalls de qualitat, com el cinquè gol de l'Autònoma, un xut des de gairebé el mig del camp de Rodríguez davant el qual la portera del Sallent, no massa encertada al llarg de tot el partit, no ha pogut fer res. Amb moltes possessions llargues i sense massa història, el partit ha vist 4 gols de Mercè Vallès per part del Sallent que, a més, ha provocat 4 expulsions pel seu equip i ha recuperat 3 pilotes, siguent la referència sallentina al llarg del partit. Per part de l'Autònoma han destacat Balada i Rodríguez que, amb 5 gols cadascuna, han liderat l'equip en tot moment.

Feu click aquí per accedir a l'estadística del partit.

WP UNIVERSITAT AUTÒNOMA (18): M.Castillejos, E.Caballero, - , V.Lorente (1), A.Morera (3), I.Garcia (1), J.Arribas (1), A.Casablancas (1), N.Riaño, A.Balada (5), E.Carreras (1), R.Rodríguez (5) i M.Fernàndez. E: J.Calaramon. Superioritats: 3/5 (60,00%). Penals: 1/2 (50,00%)

CLUB NATACIÓ SALLENT (8):  E.Fernández, E.Llobet (3), J.Bastardes, G.Bosch, J.Colom, - , L.Aguilera, J.Casas, C.Fuentes (1), M.Vallès (4), S.Palomero, A.Garcia i J.Peiron. E: A.Peiron. Superioritats: 2/6 (33,33%). Penals: 1/2 (50,00%).

Àrbitres: Siscu Sánchez i Ernest Iñesta
Parcials: 4-3 / 3-1 / 6-2 / 5-2


Després ha vingut la segona semifinal. Tot un derbi riberenc per dirimir el segon finalista de demà. La piscina de Santa Eulàlia, plena a vessar, ja va veure com la temporada passada l'Hospi relegava l'AESE a la quarta plaça d'aquest play-off i enguany, en partit de lliga, la victòria també ha caigut pel bàndol visitant. No obstant, l'AESE va acabar en segona posició a la fase regular, amb 3 punts més que l'Hospi i havien guanyat tant el partit de lliga jugat a la piscina de l'Hospi com a la semifinal de la Copa Catalunya. Com sempre, el derbi venia carregat d'alicients i emocions per part de tots dos conjunts. Al final, l'Hospi s'ha endut la victòria per 2 gols de diferència (8-10) però ha hagut de fer mans i mànigues per tal de remuntar un partit que perdia 7-5 a falta de 2 minuts per acabar el tercer quart i acabar fent els 10 millors minuts de la temporada. L'AESE ha començat molt centrada el partit, innaugurant el marcador de penal gràcies a Cristina Galián i ha arribat a la fi del primer període amb 1 gol d'avantatge (2-1). L'avantatge local s'ha ampliat al segon període, amb un parcial de 4-3 que deixava el 6-4 al marcador. En aquest període, Anna Fernàndez ha errat un penal que hagués col·locat l'empat a 2 al marcador i ha fet que el seu equip trontollés fins a la mitja part. A partir d'aquí, l'Hospi s'ha rentat la cara i ha despertat, desplegant un joc que no s'havia vist per enlloc els 16 primers minuts. 3 jugadores han brillat especialment els dos darrers quarts: Aida Peiró, amb 2 gols de superioritat numèrica i 3 recuperacions importantíssimes; Montse Garcia, amb 2 gols de 3 intents i carregada amb 2 expulsions; i Anna Fernàndez, que s'ha tret l'espina del penal errat marcant-ne un altre a falta de 2.20 per acabar el partit, sentenciant-lo amb un 7-10 quan la grada més apretava i arrodonint els seus números amb un altre gol, el 7-6 que iniciava la remuntada quan faltaven 2 minuts per acabar el tercer període.

Per part local cal destacar el gran partit realitzat per la portera, Lara Clerencio, aturant 8 llançaments visitants i per Sorribas, que ha anotat 4 gols, 3 en superioritat numèrica i un parell dels quals des de ben lluny de porteria.

Feu click aquí per accedir a l'estadística del partit.

AGRUPACIÓ ESPORTIVA SANTA EULÀLIA (8): L.Clerencio, M.Sorribas (4), C.Rodríguez, M.Abellán, C.Galián (2), M.Aguiran, C.Molinet, S.Pacha (2), L.Llorens, S.Maestro, S.Domenech, N.Salazar i A.Llop. E: J.Gobern. Superioritats: 3/6 (50,00%). Penals: 1/1 (100%).

CLUB NATACIÓ L'HOSPITALET (10): P.Duran, A.Gil, M.Massó, A.Peiró (2), E.Pinel, A.Fernàndez (3), S.Andrés (1), A.Pizarro, M.Flores (1), E.Murillo (1), A.Fernández, M.Garcia (2) i E.Calatayud. E: J.Sánchez. Superioritats: 2/4 (50,00%). Penals: 1/2 (50,00%)

Àrbitres: Erenest Iñesta i Siscu Sánchez
Parcials: 2-1 / 4-3 / 1-3 / 1-3

divendres, 16 d’abril del 2010

El Sant Andreu es juga la classificació pel play-off

Demà dissabte 17 d'abril es juga la darrera jornada de la Divisió d'Honor masculina amb una pila de posicions en joc, sobretot per la part baixa de la classificació. Encara que la darrera plaça ja està decidida des de fa algunes setmanes, dos equips lluiten per salvar la categoria i no haver de jugar la promoció d'ascens. L'onzè classificat, el CN Martiánez rep al tercer classificat, el CN Terrassa, amb l'obligatorietat de guanyar i esperar que el CD Waterpolo Navarra, desè classificat, punxi a casa davant el CN Sant Andreu, per tal de superar-lo a la classificació i evitar la plaça de promoció. Pel que fa a les places de play-off, el CN Mataró Quadis està obligat a guanyar al CN Barcelona per tal d'assegurar-se la quarta plaça. Una quarta plaça per a la qual també lluita el CN Sabadell, que rebrà el líder i campió de la fase regular, el CN Atlètic-Barceloneta, a Can Llong. El ja citat Sant Andreu també necessita la victòria a Navarra per assegurar-se el play-off, si no, pot veure com el Real Canoe NC el supera en la classificació siguanya al cuer, l'ADF Helios. Dos equips que ja estan classificats, el CE Mediterrani i el CN Alcorcón, jugaran entre ells per dirimir qui acabarà la fase regular en sisena i en setan posició. De moment, els de Sants són setens, però avançarien l'Alcorcón en cas de victòria.

DH Masculina - J22 - Dissabte 17 d'abril
Tots els partits comencen a les 18.30
CN Martiánez - CN Terrassa
CN Sabadell - CN Atlètic-Barceloneta
CD Waterpolo Navarra - CN Sant Andreu
CE Mediterrani - CN Alcorcón
CN Mataró Quadis - CN Barcelona
Real Canoe NC - ADF Helios

Classificació
1.- CN Atlètic-Barceloneta (57 pts)
2.- CN Barcelona (52 pts)
3.- CN Terrassa (49 pts)
4.- CN Mataró Quadis (45 pts)
5.- CN Sabadell (43 pts)
6.- CN Alcorcón (26 pts)
7.- CE Mediterrani (25 pts)
8.- CN Sant Andreu (2 pts)
9.- Real Canoe NC (20 pts)
10.- CD Waterpolo Navarra (14 pts)
11.- CN Martiánez (12 pts)
12.- ADF Helios (6 pts)

Autònoma, AESE, Hospi i Sallent busquen una plaça per Talavera

La piscina de l'AE Santa Eulàlia acollirà aquest vespre i demà al vespre les finals del Campionat d'Espanya de Segona Divisió femenina a la zona Catalunya. A les 19.30 es disputarà la primera semifinal entre el campió de la fase regular, la Universitat Autònoma, i el quart, el CN Sallent. Després, a les 21.00, els dos equips de la ciutat de l'Hospitalet (AE Santa Eulàlia i CN L'Hospitalet) disputaran el quart derbi de la temporada. Tots els enfrontaments han acabat amb victòria visitant (L'AESE va guanyar a la piscina de l'Hospi tant a la Copa Catalunya com a la darrera jornada de la fase regular, mentre que l'Hospi va guanyar la jornada de lliga jugada a Santa Eulàlia). La temporada passada va ser el CN Martorell, quart classificat, qui es va endur la victòria en aquest play-off, amb la qual cosa es preveu una jornada molt oberta amb grans partits i, qui sap, alguna sorpresa.

Demà a les 19.00 es jugarà el partit pel tercer i quart lloc entre els perdedors de les dues semifinals d'avui, mentre que a les 20.30 es disputarà la final que donarà una plaça per a la fase d'ascens que es disputarà a Talavera de la Reina.

Des de Waterpolo en Català seguirem la jornada d'avui i penjarem els resultats, cròniques i estadístiques tant bon punt acabin els partits.

Campionat d'Espanya Segona Divisió femenina - Zona Catalunya
Divendres 16 d'abril de 2010
19.30 - WP Universitat Autònoma vs CN Sallent
21.00 - AE Santa Eulàlia vs CN L'Hospitalet

Dissabte 17 d'abril de 2010
19.00 - Partit pel tercer i quart lloc
20.00 - Final

dimarts, 13 d’abril del 2010

El Catalunya, nou equip de DH Masculina

Després de la disputa de la vintena jornada a Primera Divisió masculina, el passat dissabte 10, el CN Catalunya s'ha convertit en nou equip de Divisió d'Honor. Els graciencs han aprofitat la primera oportunitat que han tingut i l'any que ve retornaran a la màxima categoria del waterpolo estatal, després de 5 anys d'abscència, gràcies als 3 punts aconseguits a la piscina del CD Askartza Claret (7-17).
El segon classificat, el CD Waterpolo Túria també ha fet un pas de gegant en la seva lluita per la plaça de promoció, gràcies a la seva victòria contra la UE Horta - ATB (6-11) i l'empat del seu immediat perseguidor, el CN Molins de Rei, a la piscina del CN L'Hospitalet (10-10). Precisament són els riberencs qui ocupen ara la plaça de promoció de descens, ja que el CN Alcorcón B es va desfer del CN La Latina per un còmode 15-6. L'altre equip català implicat en la zona baixa, la Universitat Autònoma, empata a punts amb l'Hospi després de caure derrotada a Sevilla per 14-9.

Primera Divisió Masculina - J20
CD Askartza Claret 7 - 17 CN Catalunya
CW Sevilla 14 - 9 WP Universitat Autònoma
CN Alcorcón B 15 - 6 CN La Latina
AR Concepción Ciudad Lineal 6 - 11 CN Metropole
CN L'Hospitalet 10 - 10 CN Molins de Rei
UE Horta ATB 6 - 11 CD Waterpolo Túria

Classificació
1.- CN Catalunya (57 pts)
2.- CD Waterpolo Túria (51 pts)
3.- CN Molins de Rei (46 pts)
4.- AR Concepción Ciudad Lineal )36 pts)
5.- CN La Latina (33 pts)
6.- CN Metropole (27 pts)
7.- UE Horta ATB (25 pts)
8.- CW Sevilla (21 pts)
9.- CN Alcorcón B (17 pts)
10.- WP Universitat Autònoma (16 pts)
11.- CN L'Hospitalet (16 pts)
12.- CD Aslartza Claret (5 pts)

dijous, 8 d’abril del 2010

Jornada clau després de Setmana Santa

Un cop ja s'han acabat les vacances de Setmana Santa, el waterpolo es torna a posar en marxa. Si dissabte 10 d'abril, el futbol viurà un Clàssic en majúscules i la Lliga ACB de bàsquet també tindrà un plat fort, el waterpolo no pot ser menys. Entre dissabte 10 i diumenge 11 d'abril, moltes de les competicions, tant a nivell català com espanyol, poden quedar resoltes, o gairebé.

A la Divisió d'Honor masculina (21a jornada), el CN Atlètic-Barceloneta es pot proclamar campió de la fase regular si puntua a casa davant el CE Mediterrani, mentre que per la part baixa el CN Martiánez i el CD Waterpolo Navarra intentaran evitar la plaça de promoció. Els canaris juguen a la Nova Escullera contra el CN Barcelona, mentre que els navarresos, amb un punt més, es desplacen a la piscina del CN Alcorcón. Estan ja classificats pel play-off el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Barcelona, el CN Terrassa, el CN Mataró Quadis i el CN Sabadell. L'ADF Helios, per la seva banda, ja és matemàticament equip de Primera Divisió. Tots els partits es disputaran dissabte 10 a les 18.30

La Divisió d'Honor femenina (21a jornada), per la seva banda, té les coses resoltes del tot. Les dues primeres places corresponen a CN Sabadell Astralpool i CE Mediterrani respectivament facin el que facin aquest cap de setmana. El CN Mataró El Tot i el CN Alcorcón es juguen la tercera i quarta plaça a Vallirana i Sevilla respectivament. Per la part baixa, el CN Vallirana va consumar el seu descens la darrera jornada, mentre que el CN Sant Feliu jugarà la promoció de descens. Excepte el partit entre el CN Sant Andreu i el CN Sant Feliu, que es disputarà dissabte a les 16.30, la resta es jugarà el mateix dia a les 18.30.

Pel que fa a la Primera Divisió masculina (20a jornada), el CN Catalunya pot tornar a la màxima categoria aquest dissabte. Els graciencs, amb 6 punts d'avantatge respecte el segon classificat, el CD Waterpolo Túria, si guanyen dissabte a les 12.00 a la piscina del cuer, el CD Askartza Claret. També ascendiran si els valencians no guanyen a Horta o si el Catalunya i el Túria empaten els seus partits. Per la seva banda, el CN Molins de Rei segueix aspirant a la plaça de promoció d'ascens, tot i que depèn dels resultats del Waterpolo Túria. La zona baixa de la classificació té un nou equip de Segona Divisió des de fa unes quantes setmanes, l'Askartza Claret, mentre que la plaça de la promoció de descens l'intentaran evitar CW Sevilla, la Universitat Autònoma, el CN L'Hospitalet i el CN Alcorcón B. Els madrilenys són qui, actualment, ocupen aquesta plaça, a tan sols un punt de l'Hospi.

Qui també pot proclamar campió és la Primera Divisió femenina. Els dos primers classificats s'enfrontaran a la piscina del líder, el CN Terrassa. Els egarencs en tindran prou amb un empat davant l'AR Concepción Ciudad Lineal per assolir l'ascens. Per la part baixa, tant Leioa IT com CN Cuatro Caminos han baixat ja a Segona Divisió territorial.

La darrera competició nacional, la Segona Divisió masculina, té ja campió, el CN Montjuïc. La segona plaça té dos candidats: el CN Manresa Deyse i el CN Moscardó. Els manresans tenen 5 punts d'avantatge quan encara en queden 9 per jugar. Per tant, una victòria bagenca a la piscina del CN Sabadell B combinada amb un empat  una derrota madrilenya, que rep l'AE Santa Eulàlia, els asseguraria la segona plaça. Precisament l'AESE, juntament amb el CN Olot, han baixat ja a Tercera Divisió.